Sponsors van CARE

Het CARE-project kan worden gerealiseerd dankzij de steun van

onderzoeksorganisaties, erfgoedinstellingen, ondernemers én particulieren. We zijn hen hiervoor zeer erkentelijk.

Kijk hoe ook jij kan bijdragen aan dit gemeenschapsarcheologie avontuur


Tuincentrum Van Cranenbroek, Schijndel


Het graven van proefputjes met een grote groep mensen vergt een aanzienlijke hoeveelheid gereedschap. Van tuincentrum Van Cranenbroek ontvingen we een genereuze bijdrage hierin. Dit maakt het mogelijk om straks tot wel 25 putjes tegelijkertijd op te graven.

Garage Langendijk, Zaandam


Behalve trouwe werkpaarden voor het vervoer van ons team en hun materialen, zijn onze landrovers ook waardevolle blikvangers. Met hun leeftijd zelf al rijdend erfgoed, maar nog steeds volledig inzetbaar, mede dankzij de goede zorg en expertise van Garage Langendijk.

Land van Bosch, Aarle


Voor de aftrap van het CARE-project stelde Jan & Marian van den Boom hun fraai gerestaureerde Vlaamse schuur ter beschikking. Dit vormde een ideaal decor voor een inspirerende middag, die verder uitstekend door hen werd verzorgd. Voor de opgravingen in Best komen we zeker terug.

Brouwerij VandeOirsprong, Oirschot


De borrel bij de aftrap van het CARE-project werd mede mogelijk gemaakt door brouwerij Vandeoirsprong uit Oirschot die ons hiertoe enkele vaten speciaal bier heeft geschonken. Dit heeft de uitwisseling van ideeën zonder meer bevorderd.